Falling Angels 2021

FALLING ANGELS

Solo-expositie van Davide Heijmans
26 sept t/m 9 okt 2021

expositie-falling-angels
expositie-falling-angels
Werkwijze
Fotosessie, prijslijst, afname foto's, op locatie en prints...

Hoe werkt het als je een fotosessie wil? Aan de hand van vier belangrijke onderwerpen, Afspraak maken, Betaling, Afname foto’s en Prints, bespreek ik hoe ik te werk ga en wat je precies van een fotosessie kunt verwachten! Kom je er toch niet uit of wil je een persoonlijke vraag stellen? Dan kun je ook altijd een mail sturen naar info@davideheijmans.com of mij via Instagram een berichtje sturen. Ik lees mijn berichten dagelijks!

Een (zakelijk)portret, newborn, zwangerschap of familie foto! Wat voor soort fotoshoot het ook is, ik zal er met volle aandacht voor zorgen dat jij met een glimlach de studio uitloopt met een geweldige foto, waar je echt blij mee bent!

Natuurlijk kost iets van waarde ook geld. Mijn prijslijst is opgebouwd uit verschillende sessies, maar het is ook mogelijk om een speciale aanvraag te doen, bijvoorbeeld voor een bruiloft in het buitenland. 

  • Portretsessie 
  • Zwangerschapsessie
  • Newborn en kleintjes tot 3 jaar
  • Naaktfotografie
  •  

Na de fotosessie wordt een selectie van 25 low-res afbeeldingen opgestuurd in een digitaal contactvel. Hieruit kies je de 3 tot 5 mooiste foto’s die vervolgens zullen worden nabewerkt in zwart-wit of kleur met eventueel retoucheren. Binnen 14 dagen ontvang je de foto’s high-res via een WeTransfer-link. Gaat het om spoed? Laat dit dan voorafgaand van de shoot weten. 

Voor speciale gelegenheden, zoals een event, verjaardag, huwelijk of bedrijfsuitje zal ik op locatie komen fotograferen. Hiervoor gelden andere tarieven. Stuur een mail naar info@davideheijmans.com met de datum, de locatie, de aangelegenheid en het soort foto’s, dan zal ik een offerte op maat maken.

Houd er rekening mee dat bij een fotoshoot op locatie ook reiskosten en eventueel verblijfskosten zullen worden meegerekend.

Er is niets zo waardevol aan een foto van een moment dat zich niet herhaalt. Door de tijd veranderen we allemaal. Daarom is het zo belangrijk om herinneringen vast te leggen met een foto! Als kunstfotograaf heb ik mij verdiept in de beste technieken van hoogwaardige prints en manieren om grote werken te kunnen leveren met museumglas. 

 

Voor mijn klanten biedt ik deze service nu ook aan! Een foto uit een fotosessie kan naast de digitale afname ook fysiek worden afgedrukt op Dibond en plexiglas ter bescherming van het papier en de inkt.

  •  

davide heijmans

Shopping Cart (0)

Winkelwagen