Over Davide

davide-heijmans-fotograaf

Leuk dat je kijkt op mijn website! Ik ben Davide Heijmans en ik ben fotograaf gevestigd in Amsterdam. Ik richt mij voornamelijk op portretfotografie, vintage stijlen, naakt- en kunstfotografie, reisfotografie en vastgoed en interieur. Sinds 2016 ben ik aan het fotograferen, inmiddels dus al vijf jaar! In de winter van 2019 ben ik een business gestart en sinds de zomer van 2020 werk ik als fulltime fotograaf. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en weet ik precies hoe te werken met verschillende situaties, compositie en licht. Ik beoefen mijn vak met veel enthousiasme, geloof en liefde. Iedere fotosessie inspireert me vaak op een andere manier. Voor mij staat het contact met degene met wie ik werk centraal. Zonder écht contact te maken, mislukt voor mij de foto al snel. Met psychologie als achtergrond ben ik op zoek naar puur zijn en schoonheid. 

Wil je meer over mij weten? Bekijk dan mijn Instagram account @davideheijmans of stuur me gerust een mail! Ik sta altijd open voor vragen over fotografie en verheug me om je tijdens een fotosessie te leren kennen!

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze en wil je misschien een fotosessie inplannen? Lees dan hier meer informatie. Je kunt me natuurlijk ook altijd mailen! 

Davide Heijmans info@davideheijmans.com

Shopping Cart (0)

Winkelwagen